top of page

Què és La Caliu?

La Caliu som una cooperativa sense ànim de lucre que neix de la il·lusió per crear un projecte educatiu propi i alternatiu, posant al centre l’acompanyament a infants i joves en el seu procés de creixement i desenvolupament integral.

 

Treballem en equip, de forma horitzontal i autogestionada, posant en valor l’empoderament juvenil per incidir en el nostre entorn més proper des de l’àmbit educatiu, acompanyant persones perquè puguin créixer en un entorn més lliure. A través del coneixement i l’avaluació contínua de nosaltres mateixes generem processos de presa de consciència i responsabilitat sobre el propi creixement i aprenentatge.

 

Posem les persones i la vida al centre, teixint relacions basades en la responsabilitat cap a una mateixa i cap al col·lectiu, establint així relacions cooperatives que donen valor a la comunitat i la relació amb les altres. És per això que donem acollida, atenció i cura a totes les persones que formen part de la societat, prenent el benestar emocional com la base per a aprendre i créixer amb autonomia, seguretat i (auto)responsabilitat.

I per què cooperativa?

Som cooperativa perquè és l’única estructura organitzativa on ens sentim còmodes, per ser la més democràtica i participativa, i perquè apostem per l’economia social i solidària. Cooperativitzar l’entorn ens permet transformar-lo de manera col·lectiva, teixint aliances i xarxes de suport mutu.

bottom of page