top of page

T'expliquem com ha anat la 1a setmana de casal! (E. Ramon Llull).

Updated: Aug 21, 2021

Koales (P3 i P4)


El primer dia ens vam conèixer i ens vam posar nom: Els Koalas! Durant la setmana hem fet molts jocs per a conèixer-nos. Dijous vam passar el dia sencer al Tibidabo donant voltes per les atraccions: heu vist les fotos? El divendres ens van venir a visitar dues dones Senegaleses que ens van ensenyar danses i contes de les seves regions.

Pandes (P5-1r)

El grup de Pandes hem tingut una setmana plena d'aventures! Ens hem remullat, hem creat la nostra pròpia càmera de cinema, hem pogut gaudir de danses senegaleses i vam passar un dia al Tibidabo súper emocionant!


2n i 3r

Aquesta setmana ha estat breu però intensa! Hem dibuixat molt i també hem jugat amb globus d'aigua i dimarts vam divertir-nos moltíssim a la platja!! 🌊☀️🐠 Ens van empastifar al taller de fang. Esperem poder-nos tornar a veure aviat per continuar gaudint del casal, que tot i que fossin dos dies ens van deixar un molt bon gust de boca!

Pop-it (4rt, 5è i 6è)

L’equipo pop it hem tingut una primera setmana de casal molt guai, xulixuli x1000. Hem anat a la platja, el Tibidabo i a través del cinema hem parlat i tractat el racisme. I també us volíem fer una recomanació d’una nova sèrie: Loki.

35 views0 comments
bottom of page